Hajdúböszörmény egészségfejlesztési iroda
Iroda
4220 Hajdúböszörmény, Kálvin tér 7-9
Hívjon minket
+36 20 522 8595
Írjon nekünk
efi@hboszormenyrendelo.hu
Nyitvatartás
Hét - Csüt: 09.00 - 14.00

Helyszín

Hajdúböszörmény, Petőfiház

Klubvezető

Németh Gáborné

Mobil

+36 20 526 9356

A babamasszázs az érintés egy fantasztikus formája, amely nemcsak segít elmélyíteni a kisbaba és a szülők bensőséges kapcsolatát, de rengeteg pozitív élettani hatása is van. Mindössze minimális előkészületre, egy megfelelő olajra, valamint pár szabad percre lesz szükséged, és máris kezdheted ezt a mindkettőtök számára kellemes és megnyugtató közös tevékenységet!

Miért jó baba mama klub?

Baba-mama csoportunk céljai közé tartozik, hogy csökkentse a szülői elszigetelődést, kommunikációs színteret biztosítson az édesanyáknak.

Segít az édesanyák, édesapák és gyermekeik közötti kommunikáció fejlesztésében, támogatja a biztonságos kötődés kialakulását, prevenciós felületként működve segít megelőzni a normálisnak tekinthető életciklus válságok elmélyülését, pszichés támogatást nyújt az érzelmileg megterhelt édesanyáknak, valamint szükség esetén információt biztosít a szülőknek arról, milyen szakembereket kereshetnek fel a különböző problémák felmerülésekor (pl. mozgásfelmérés, orvosok, korai fejlesztés, családterápia, mediátor stb.).

 

Megszakítás