Hajdúböszörmény egészségfejlesztési iroda
Iroda
4220 Hajdúböszörmény, Kálvin tér 7-9
Hívjon minket
+36 20 522 8595
Írjon nekünk
efi@hboszormenyrendelo.hu
Nyitvatartás
Hét - Csüt: 09.00 - 14.00

Ilyen volt az egészségnap Hajdúböszörményben

Hasznosan és érdekesen tölthette az idejét az, akinek fontos az egészsége. Az érdeklődőknek a szervezők július első napján Hajdúböszörményben az Egészségnapot szerveztek, ahol mindenki jól érezhette magát, és tehetett róla, hogy ez 20 év múlva is így legyen. Helyszínül a Hajdúböszörményi Tájházak szolgáltak.

A keddi Egészségnap az egész családnak hasznos tanácsokat és kikapcsolódást nyújtott: voltak egészségmegőrzési és prevenciós programok, orvosi szűrővizsgálatok, alternatív lehetőségek a gyógyulásban és játékos feladatok is voltak gyerekeknek, ráadásként az arcfestés és a lufibohóc sem hiányzott. A színpadon sport-, tánc- és jógabemutató volt, de például beszélgetést is hallhatott a közönség az egészséges életmódról és a lelki egészségről. A fellépők között ott volt Tompeti és Barátai, a Zenetheatrum, valamint Liszter Sándor és a Vadrózsák.
Az Egészségfejlesztési Iroda megbízásából az Alföld Tv rendezvénycsapata szervezésében szakszerű szűrővizsgálatokon eshettek át az érdeklődők: így például vércukor-, vérnyomás-, testsúly- és testzsírmérésen (BMI-index számítással).

Íme videós összefoglalónk az eseményről:

Megszakítás