Hajdúböszörmény egészségfejlesztési iroda
Iroda
4220 Hajdúböszörmény, Kálvin tér 7-9
Hívjon minket
+36 20 522 8595
Írjon nekünk
efi@hboszormenyrendelo.hu
Nyitvatartás
Hét - Csüt: 09.00 - 14.00

Egészségnapot rendeznek Júliusi 1.-én Hajdúböszörményben

Hasznos és érdekes időtöltést ajánlanak az érdeklődőknek a szervezők július első napján, kedden Hajdúböszörményben: a 14 órától 20 óráig tartó Egészségnapon mindenki jól érezheti magát, és tehet róla, hogy 20 év múlva is jól érezze. A helyszín: a Hajdúböszörményi Tájházak.

A keddi Egészségnap az egész családnak hasznos tanácsokat és kikapcsolódást nyújthat: lesznek egészségmegőrzési és prevenciós programok, orvosi szűrővizsgálatok, alternatív lehetőségek a gyógyulásban és játékos feladatok is gyerekeknek, ráadásként az arcfestés és a lufibohóc sem fog hiányozni. A színpadon lesz sport-, tánc- és jógabemutató, de például beszélgetés is az egészséges életmódról és a lelki egészségről. A fellépők között ott lesz Tompeti és Barátai, a Zenetheatrum, valamint Liszter Sándor és a Vadrózsák.
Az Egészségfejlesztési Iroda megbízásából az Alföld Tv rendezvénycsapata szervezésében szakszerű szűrővizsgálatokon eshetnek át az érdeklődők: így például vércukor-, vérnyomás-, testsúly- és testzsírmérésen (BMI-index számítással). A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak!

Megszakítás